fredag 27. mai 2011

Endelig heime

Då er vi endelig heime etter tre dagar i Bergen, det høyrest kanskje ikkje so lenge ut for andre - men for oss som er inn og ut av sjukehus veldig ofte blir det nok... Oskar har vore kjempeflink - har tatt blodprøver, undersøkelse av lege, satt inn veneflon - men då vi skulle ta MR gjekk det dessverre ikkje. Oskar fekk krupphoste på natta og derfor turde dei ikkje å legge han i narkose - synd at vi ikkje fekk gjennomført undersøkelsen, men godt at dei ikkje tar noken sjansar. Vi får ta igjen MR-en på neste kontroll i september, då skal det også vurderast om Oskar skal få sette botox i hoftene for å få hjelp for spasmene i føtene.

 Oskar blir litt stressa av desse sjukehusdagane...

 Men han klarte til slutt å slappe av litt og sjå på tv.... Her ser ein veldig godt dei spasmene som Oskar har i føtene - dei står rett opp i lufta...Håper dette er noko dei kan hjelpe han med etterkvart.

Onsdags kveld fekk vi besøk av kjempekjekke Lene, det er ikkje mange som får lov til å holde Oskar uten at han skrik - men jammen klarte ikkje Lene og til og med få han til å le!!!! Syns dette bildet av dei ilag var kjempefint (og eg har fått lov av Lene å legge det ut på bloggen)

Fordi vi ikkje fekk tatt MR var vi tidlig ferdig på sjukehuset på torsdagen og då måtte vi selvfølgelig finne på noke kjekt - so vi benytta anledninga å reiste til sentrum og klarte å få med oss litt av Festspela i Bergen - og Oskar fekk oppleve å vere på konsert for første gang - det var stas - spesiellt når det var Rocken Roll musikk ;)

 Kjekt å høyre på musikk!

Digga litt ilag med pappa <3

Etter nokre lange daga på sjukehus og mykje tid på båten var det kjempekjekt å komme heim til brorane, pusen og huset vårt! Vi lika oss best når vi får vere heime, men om halvanna veke er det ut på tur igjen - neste gang skal vi på 3 veker med trening på PETØ-senteret på Hamar. Det blir spennande!

1 kommentar:

Blir veldig gla for kommentarar på bloggen ;)