søndag 18. september 2011

Fotballcup og krabbefisking

Etter ei hektisk veke har vi helga kosa oss på fotballcup og storegutane har fiska krabbe ilag med pappa-en. Ulrik har vore med på cup for første gang - og storkosa seg på bana og som keeper....så det blir nok ikkje siste cup-en :)


Heia storebror!!!!

Dette var kjekt :)

Skvaøypoll idrettslag - KOS 04 laget er Ulrik med på

Keeper fekk han også vere

Krabben fekk teikne....og mamma skal ete den ;)

Stilig!!!

Så no er vi klar for ei ny veke ilag med dei kjekke assistentane som han har fått <3

3 kommentarer:

  1. Eit lite innlegg ifrå "sidelinja"...familien oppå "Lønneberget" er ein fantastisk flott familie.En ressurssterk familie,med eit "rivjern" av ei mor og en "superflink" støttandes far og eit flott trekløver med kjekke gutar.
    Dagen idag har høgdepunkt festa på bilde og film.Og om det er lov,kan eg slå fast at ivrigaste supporteren var ho mor sjølv oppå Lønneberget.!! Veldig morro med slike dager fulle av glede...kjekke dagar for dåkke,gjer mi glede dobbelt så stor! Kjenner forresten igjen bustehaudet nede i hjørnet der,Krabbe som tegnar var "råkult"!!.
    Klem frå Mette.

    SvarSlett
  2. Kjekke fotballgutten, og for en heiagjeng da!
    Lo høgt når jeg såg krabben med blyanten i kloa:-D

    Ser ut som at dere har hatt ei god helg,
    håper uke blir fin også.
    Stor klem fra Hanne:)

    SvarSlett
  3. Tja, ja eg va vel i overkant ivrig på sidelinja ;) Kjekt å vere fotbalmamma for første gang! Takk for gode ord Mettemor - tenkte bustehaudet ditt kunne vere med (trur nok det stort sett e mora som kjenne han igjen, men no e det no avslørt...) Krabben va kul, dette er eit lite triks eg kan frå barnehagen - bruka alltid å vere stor suksess ;) Klem tilbake til både Hanne og Mette <3

    SvarSlett

Blir veldig gla for kommentarar på bloggen ;)