onsdag 6. juli 2011

Sol og sommar

Ein deilig dag går mot slutten - rart kor fort ting skiftar her i heimen med oss.... I dag har Oskar vore i ganske godt humør (ting går litt på halv åtte innimellom, men det er berre sånn det er) og vi har prøvd å nyte denne flotte sommardagen til det fulle! Både eg og Ulrik er ganske solbrente, men sånn er det når kroppen knapt nok har sett sol tidligare i år ;)

Verdens beste pedagog Therese er heime med oss no når det er vannkoppsmitte i barnehagen og i dag har ho og Oskar kosa seg ute - her er Oskar djupt konsentrert om boklesinga :) (eg har fått lov av Therese til å legge ut bilde av henne på bloggen)


Oskar kosa seg i bassenget - var ganske sur når han ikkje fekk bade lenger, men vatnet var iskaldt...

Tantefante (Linda) og storebror Emil leika ilag med meg

To gode venna kosa seg på terrassen med chips innimellom badinga

Mammakos <3

Tur i fjæra - og jammen kom det ikkje ein diger turistbåt også ;)

Kveldsmat i det fri - litt stressa

Det er ingen fisk - det er tøffaste storebroren - han og papsen var dei einaste som orka å bade i den iskalde sjøen. Vi måtte jage han opp av vatnet når det begynte å tordne ;) Full fart heim, vi rakk å komme oss i bilane før det begynte å pøsregne....

Etter ein lang og innholdsrik dag rekna eg med at vi kjem til å sove godt heile gjengen...Håpe alle andre har hatt ein flott sommardag også :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Blir veldig gla for kommentarar på bloggen ;)