tirsdag 12. juli 2011

Leiker

Det er ikkje alltid så enkelt å finne leiker til Oskar som han har glede av og kan bruke, men i år må eg berømme dei som har kjøpt leiker til bursdagen hans for at dei har truffe blinkskudd alle sammen :) I dag har Oskar også fått nye leiker frå hjelpemiddelsentralen til møneknappen sin. Denne fungerar kjempefint for Oskar, han ligg på sida og då klarer han å trykke på knappen sjølv.

Litt vanskelig å sjå, men den mørkeblå brytaren bak handa til Oskar er ein mønebrytar. Denne fungerar mykje betre enn vanlige brytarar for Oskar.

Masse nye og kjekke leiker ;)

Denne bana som vi fekk frå hjelpemiddelsentralen i dag var kjempekjekk. Dalmantinerhundar renne ned silebana og so styrer Oskar trappa med knappen slik at dei kjem opp på toppen igjen. No ligg faktisk Oskar heilt avslappa bort på golvet å leikar seg heilt åleine - og det er ikkje ofte det skjer! Trur det at han kan gjere det sjølv gir ein fantastisk meistringsfølelse for vesle prinsen vår <3

Papegøya har Oskar fått med pappa-en, den hermar etter dei lydane som Oskar lagar og kan synge "Happy birthday". Kyllingen er også ei leike som kan styrast med mønebrytar.

1 kommentar:

  1. Flott at utstyret er på plass! Han ligg jo så fint:-)! Ha ein fin dag, og ein god jebus til helga
    Anne- merete

    SvarSlett

Blir veldig gla for kommentarar på bloggen ;)