torsdag 14. juli 2011

Blir vi klar til ferie?

Dei siste vekene har vore litt kaotiske her i heimen med oss....Vi har plagast ganske mykje med ei lekkasje i campingvogna som vi kjøpte for å kunne ta med Oskar på ferie. Og i går streika bilen, sjølv om vi nettopp har hatt den på reperasjon.

Vi begynte ganske fort å spekulere på korleis vi skulle klare å ta med Oskar på ferie og før jul kjøpte vi oss ei gammal campingvogn som vi har tenkt å bruke til det - då vil alt ha sin faste plass og vi kan klare å få med oss alt vi treng på tur. Dei gangane vi har vore f.eks til Oslo på ferie og har overnatta på hotell har det vore eit skikkelig plukkverk å få det til å fungere. Vi har gjerne vore 8 gangar ut i bilen før vi har klart å få med oss alt inn, så har ein problematikken med at Oskar skal sove og er vàr for lydar eller uro i rommet. Det har som regel enda opp med at vi har måtta lagt oss samtidig alle mann - og det er litt kjedelig både for foreldra og dei andre to gutane våre. Når vi har ei campingvogn håpar vi at vi kan legge Oskar, sette på babymonitoren og tilbringe litt "åleinetid" ilag med dei andre to.


Det har til tider sett veldig lite lovande ut med takluka i campingvogna - Odd har prøvd å fikse det 2 gangar, men vatnet har allikavel rennt inn....no har vi bestillt ei ny takluke som forhåpentligvis kjeme i dag og satsar på at det blir bra når vi får den på plass :)

No ser det ut som om vi skal klare å få ordna vogna før vi skal på tur og bilen er fiksa - og vi er veldig spent på korleis det går. Dette blir eit prøveprosjekt for å sjå om vi klarer å reise på ferie - men eg er av den formeining at ein klarer det ein vil. Så på bursdagen til Oskar set vi oss i bilen og kryssar fingrane for at alt går bra. Vi velg å le litt av heile greiene og tenker at det ordnar seg heilt sikkert :) Ein kjem ganske langt med galgenhumor i den situasjonen vi sit i ellers - så det hjelp ikkje å grave seg ned - men gå på med godt mot og satse på det beste! Det skal i alle fall bli inderlig godt å komme seg litt vekk heimafrå uten noken planlagde sjukehusbesøk, behandlingar eller trening!

I går kveld hadde mamma og pappa testkveld på å sonde og legge Oskar - og det gjekk egentlig over all forventning - han hadde vist vore blid som ei sol, det hadde ikkje vore problem å sonde han og han sovna fort....i motsetning til korleis kveldane brukar å vere ;) Så no er eg og Odd spenn klar for bryllupsfeiring til eit vennepar i slutten av månaden i trygg forvissing om at mamma og pappa klarer å passe alle 3 gutane! Vi har til og med fått lovnad om å få sove fram på dagen etterpå begge to og det er leeeeeenge sidan sist!1 kommentar:

 1. Det er jo bare så typisk at alt skjer før en skal på ferie!! Godt det ser ut som det ornda seg! Bank i bordet!

  Du har rett i at en må ha galgenhumor i den livssituasjonen vi lever i. Vet ikke hvor vi hadde vært i dag, om vi ikke hadde hatt den!

  Vi har foresten god plass til overnatting på parkeringsplassen vår (enn så lenge i hvertfall...hehe), så du må bare si i fra om dere er i Ålesund :) Håper det fungerer bra med campingferie for dere! Er spent selv på hvordan feriene våra blir fremover! Blir litt letter når vi får trygdebilen håper jeg! Får jo ikke med oss noe slik det er nå!

  Blir kjempe godt for deg og Odd med en dag for dere selv! Og ikke minst sove lenge for en gangs skyld!

  God tur til dere! Håper dere får det kjempe fint, og at dere finner fineværet og tar det med hjem :)) Klem ♥

  SvarSlett

Blir veldig gla for kommentarar på bloggen ;)