NSA

Network Spinal Analyses :

Network kiropraktikk er chiropractic ordningen med Network Spinal Analysis (NSA) laget av Dr. Donald Epstein. NSA Kiropraktorer hold filosofien at ryggraden er en kanal for energi som kobles individuelle bevissthet til planetarisk bevissthet. Nettverk kiropraktikk leger er involvert med forsiktig redusere spenningen i ryggsøylen som en helbredende kunst.

Dr. Epstein utbygd kiropraktikk å gjøre forbedringer i resultatene av tradisjonelle metoder for chiropractic ryggraden justering. Han merket i sin praksis at hvis han justert enkelte segmenter av ryggraden før andre, vil kroppen ofte "self-korrekt" og bevege av seg selv som et svar på justering av første spinal segmentet. Nettverk Kiropraktorer sies å verdsette reduksjon av stress på kroppen og sinnet av pasienten.
Nettverket chiropractic metoden krever ofte skånsom manipulasjon og mindre kraft enn i den tradisjonelle kiropraktiske tilnærming til å justere spenningen i ryggsøylen. Nettverk kiropraktikk tilnærminger fokus på rekkefølgen justeringer utføres i å løsne ryggmargen spenninger for å forhindre eller redusere harde vridning av ryggsøylen. Målet med nettverket chiropractic er å bruke minst mulig makt for å produsere den maksimale resultater i spenning reduksjon legge til generelle helse og velvære.
 
Spenning i ryggmargen kan forstyrre ryggraden og forårsake smerte og en generell følelse av unwellness til den lidende. Pasienter i nettverket chiropractic omsorg er vanligvis oppfordres til å delta i og få kunnskap om deres behandling. Nettverk kiropraktikk leger er opplært til å hjelpe pasienten å utvikle en bevissthet om hans eller hennes ryggrad i forhold til resten av kroppen. Dr. Epstein fant bedre resultater ved hjelp av NSA enn tradisjonelle kiropraktiske metoder alene, og hans resultater inspirerte noen andre chiropractic leger til å bruke NSA systemet i praksis også.


Nettverk chiropractic metoder har blitt sagt å påvirke bevisstheten til kroppen i en helhet tilnærming. Som ryggmargen er koblet til hjernen og hjernen og ryggmargen utgjør kroppens sentrale nervesystemet, NSA chiropractic legene mener at individuelle bevissthet er forbedret når ryggmargen spenningen er lettet gjennom milde metoder for justering. Den helbredende filosofi chiropractic nettverk er en av hele kroppen bevissthet og velvære.