søndag 4. september 2011

Snart klar for siste treningsveke på Hamar

I mårgå startar vi på den siste treningsveka her på PTØ-senteret for denne gang - egentlig har desse to vekene til no gått ganske fort og Oskar har stort sett vore flink på treningane (selvfølgelig har det vore ein del protestar, men noko anna kan ein vel nesten ikkje rekne med av ein 2åring). Treningane med pedagogen gjekk kjempefint og vi er no klar for oppstart av eit komprimert treningsopplegg i barnehagen når vi kjeme heim - det skal bli kjekt! Torsdag var ein ganske pyton dag for både meg og Oskar, med masse skriking på treninga og ein ganske hektisk dag ellers - men heldigvis gjekk det betre på fredagen og Oskar imponerte stort! Han klarte å slå på ballongen sjølv fleire gangar medan han satt i "indianarstilling" med føtene - trur at både eg og habiliteringspedagogen sperra augene godt opp ;) Kjempekjekt å sjå at han kan klare sjølv om han får tid og klarer å slappe av - det er ikkje gitt at han vil klare det neste gang...men alt som er positivt tar vi vare på å gøymer det godt inn i hjertet til ein dårlig dag! Han laga også fjeset sitt på ein papptallerken....trur ikkje det var sjølve aktiviteten han vart mest fasinert av - men det var kjempekjekt å krølle silkepapir! Resultatet vart slik (og eg skulle ønske at alt var skakt og skeivt slik det bør vere med ein 2åring, men Oskar treng så masse hjelp - at det vart vanskelig å la han styre limen sjølv - men han har krølla ALT silkepapiret sjølv!!!!)

Jammen er eg flink til å krølle silkepapir!

Skulle selvfølgelig ha tatt masse bilde av Oskar når han var så flink, men det vart vanskelig å skulle ta bilde og hjelpe Oskar samtidig...så då var ikkje prioriteringa så vanskelig, Oskar måtte selvfølgelig få hjelp! og fotograferinga fekk berre vere til ein gang når eg har fleire hender ;)

Etter ei hard treningsøkt er det deilig å slappe av litt med Playhouse Disney!

Og eit bad er også godt for stive musklar - her er vi så heldige at vi har hev/senk stellebord - det skal jammen bli kjekt den dagen vi har det heime også...Oskar har snart vokse ut av stellebordet sitt ;)

På lørdagskvelden kom pappa-en til Oskar også - kjempekjekt å vere ilag igjen etter at han har vore heime ei veke - og deilig å søve lenge på søndagsmorgenen for ei litt slita mamma.... Oskar smilte frå øyre til øyre når han fekk sjå pappa-en igjen. Trur nok det blir stor stas å sjå brorane igjen på fredag!!! Han har "snakka" nokre gangar med dei i telefonen og enten sutra han noke voldsomt eller så smile han veldig...

I dag har vi vore på søndagstur til Skafferiet - en perfekt plass for ei litt interiørgala dame ;) Og gode kaker hadde dei også - kjempekoselig plass.

Vakkert!

Ut på tur aldri sur!!! (Liksom...var nok heldig som klarte å fange dette øyeblikket - men det er øyeblikka vi lever for! Det går betre enn før å køyre bil, men det er vel ikkje akkurat favorittaktiviteten til Oskar)

Ha ein deilig søndagskveld! Klem frå oss <3

2 kommentarer:

 1. Ha ei strålande siste veke:)E to gutar her so gler sej kjempemasse til dokke kjem heim.(Vi gamlingane gler oss også;))Vert kjekt å sjå dokke igjen.Ikkje minst Oskar<3Klem frå oss fire:)

  SvarSlett
 2. Flinke, flinke Oskar som slo ballongen mens han satt:) Så glad på Oskar sine vegne. Jeg kjenner litt på klumpen i halsen nå;-)

  Det er viktig, det du sier om å ta godt vare på disse øyeblikkene. De er gode å ta frem igjen når det butter på. Og han GREIDE Å SLÅ BALLONGEN denne gangen! Om han ikke greier det igjen så gjøre det ikke denne gangen noe mindre viktig. Skal man legge lista for høyt og forventningene er mange, da kan det bli mange år med skuffelser. Og da er man kanskje ikke like flink til å sette pris på de små øyeblikkene som faktisk er der tidt og ofte.

  Du er rik, for du ser disse små øyeblikkene som egentlig er så veldig store. Ta med deg det videre:)

  Ha ei god uke på Hamar,
  stor klem til dere begge fra meg:)

  SvarSlett

Blir veldig gla for kommentarar på bloggen ;)