mandag 19. september 2011

Kjekkaste tante Jeanette og Libero

I dag kom tante Jeanette (systa mi) på besøk med overraskelse til Oskar, og gjett om vi vart overraska!!! Ho jobbar for blant anna Libero og hadde tatt kontakt med dei, gitt dei linken til Oskar sin blogg og spurt om dei kunne lage til ein pakke til Oskar :) Og det fekk vi - ein kjempestor pakke med alt mulig Liberoutstyr nedi og ikkje minst : 24 PAKKA MED BLEIER! Vi vart kjempeglade :)))) Tusen tusen takk til både Jeanette og Libero, trur ikkje vi trenge å handle meir slikt utstyr før etter nyttår i alle fall ;)Her var det masse kjekt - han blir bra rein og fin no prinsen vår :)

Sammenlegbart badekar følgte også med! Dette skal bli kjekt å ta med i campingvogna :)

Og det kjekkaste av alt er at det faktisk er Liberoprodukt vi brukar til vanlig - så det er berre morro å kunne få reklamere litt for dei her i bloggen! Tusen tusen takk ein gang til :)

2 kommentarer:

 1. Så kjekt:) Stelleutstyr får man aldri nok av:) Sammenleggbart badekar har jeg ikke sett før - så utrolig smart! Og så greit for dere som reiser med campingvogn, tar vel ikke så stor plass heller dette.

  Vi er også fornøyde med Libero, men bleiene deres begynner dessverre å bli for små. Har en type truse-bleier fra Libero mens resten er Tena og Attends. Har heldigvis funnet to supre typer som passer A godt, men det tok jammen litt tid før vi var i mål!

  Ha en fin mandag og ei god uke Sissel,
  stor klem fra Hanne:)

  SvarSlett
 2. Så flott gave!!!
  Sitter og leser på bloggen din nå Sissel Astrid! Nesten så jeg får litt tårer i øynene av å lese...både om sykdommen til Oskar men også om hvor tøffe og flinke dere er som foreldre!!!
  Jeg tar av meg hatten!!!
  Stå på kjære dere =)
  Mange klemmer fra Hamar og Line =)(som også er mamma til en 2 åring)

  SvarSlett

Blir veldig gla for kommentarar på bloggen ;)