onsdag 31. august 2011

Krabat Pirat

I går kveld var vi (eg, Oskar og Therese) ein tur til Ankerskogen svømmehall. Der har dei varmtvannsbasseng - noko som er veldig bra for Oskar sin stive musklatur. Sist vi var her på PTØ-senteret fekk vi besøk frå eit firma som heiter Krabat - og fekk bestillt eit hjelpemiddel til Oskar som heiter Krabat Pirat ;) Denne hadde vi tenkt at vi skulle teste ut i sommar når vi var på ferie, men fordi Ulrik vart sjuk - vart det ingen bading på tur..... Men no fekk vi endelig testa det ut ;) Og ved siden av badestolen som Oskar brukar i badekaret - så må dette vere det mest geniale hjelpemiddelet eg har fått til Oskar!!! Han storkosa seg i bassenget - og hadde heilt tydelig glede av å få klare seg sjølv uten å vere opp i hendene til mamma heile tida :)))) Meistring er topp!!!

Deilig med varmt vatn! Faktisk så varmt at linsa på fotoapparatet dogga ;)

Krabat Pirat består av tre flyteelement som er plassert i ein trekant slik at det blir heilt stabilt - og eit brett i midten som Oskar er festa fast på.

Slappe av.......

Deilig!!!!

Therese var også med :)

Prinsen til mamma <3

Når vi kjem heim skal Oskar starte opp med bassengtrening ein gang i veka - og det trur eg kjem til å bli kjempekjekt no som vi har funne eit hjelpemiddel som fungerar - denne kan anbefalast på det sterkaste for dei som treng det ;)

6 kommentarer:

 1. Åhh! Så han koser seg!! ♥ Tror vi må på badeferie i lag. Sissel! hehe ;)Såg veldig bra ut den Krabat Piraten. Kanskje dette hadde vært noe for Daniel og, selv om han liker seg dårlig på magen, blir jo dette noe helt annet. Tror faktisk han kunne ha godtatt dette! :) Takk for tips :) Og kos dere i Hamar! Klem ♥

  SvarSlett
 2. Det kan vi godt gjere Karina <3 Oskar lika heller ikkje så godt å ligge på magen - men dette var kjekt :)))))

  SvarSlett
 3. Krabat har tøffe og originale hjelpemidler, artig å se Pirat i bruk. Kjekt at den fungerte så fint for Oskar:) Bassengtrening er gull verdt for stive muskler. Selv om A ikke er så spastisk enda så merker vi godt de ukene han ikke er i bassenget at han stivner til.

  Den terapiballen som Oskar trente på i innlegget litt under her har Alexander. Han fikk den da han var tre, og den er fortsatt i bruk. God til tøy og strekk, og god til trening av balanse.

  Ha ei god uke, og et fortsatt innholdsrikt opphold på Hamar,
  klem fra Hanne:)

  SvarSlett
 4. Takk for det Hanne :) Den terapiballen trur eg vi skal søke om - både i stor og liten variant - den store til å trene haudekontroll på og den vesle til å trene krypestilling ;) Kjekt med hjelpemiddel som fungerar og ikkje berre står i veien ;)

  SvarSlett
 5. Her kosa han seg skikkelig! Fantstisk å sjå. Masse gode tanka og lykke til for resten av oppholdet. Klem /Maiken

  SvarSlett
 6. Tusen takk for hyggelig kommentar inne på bloggen min :)
  Ha ei fortsatt kos helg
  klem

  SvarSlett

Blir veldig gla for kommentarar på bloggen ;)