søndag 30. oktober 2011

Bestefar- og bestemorhelg

Vi har kosa oss på besøk med bestemor og bestefar til gutane no i helga - vi var egentlig spente på om vi i det heile tatt fekk reise, for Oskar har vore litt småsjuk igjen... Han hadde eit ganske ekkelt kruppanfall natt til torsdag og Odd satt oppe med han frå klokka var fire til ho var halv seks før han roa seg så pass at han klarte å puste skikkelig igjen og sove... Både torsdag og fredag var han heime frå barnehagen ilag med meg og Sofia - og dagane gjekk sånn nokonlunde - han har vore tett og hosta mykje, og då er det berre å ta dagane i Oskartempo.... Det vil seie tv, kos og avslappning.... Noko anna hjelpe ikkje.


Litt forknytt og ikkje heilt i slag...

Han har heldigvis ikkje hatt feber - men har vore i nærheita av det.... Men men vi reiste oppover og fekk servert deilig taco til kvelds med mamsen og papsen. Gutane kosa seg ilag med søskenbarna som også var på besøk, og det var eit herlig leven med herlige unga :) Og ein liten Oskar som hosta og hosta...

Lørdag var det berre å komme seg innpå legevakta og på labben på sjukehuset for å ta blodprøver, og for å sjekke opp at det ikkje var ein infeksjon (Oskar har veldig lav terskel for å få antibiotika). Men heldigvis var det berre ein virusinfeksjon og blodprøvene var bra :))) Så vi fekk lov til å returnere tilbake.

Oskar er veldig gla i hundane til bestemor og bestefar, her er det Bella som snusar på han (og Oskar ler)

Besten er kokk på kjøkkenet

2 kjekke brora :)


og ein "litt" stiv lisjebror....

Sjølv om lisjepjusken ikkje har vore heilt i form - har vi hatt ei kjekke helg. No håpar vi at minsten blir bra, han får vere heime frå barnehagen i mårgå også, so kanskje han får gå nokre dagar i barnehagen neste veke :)


2 kommentarer:

  1. Høres ikke godt ut med den hosten! Håper forma er stigende!! Så kjekt å være på besøk hos bestefar og bestemor da :) Høres ut osm dere har hatt ei koslig helg, tross en Oskar som ikke er heilt i form. Kjedelig de reagerer med og bli så spastisk når forma er dårlig, som at de ikke har nokk og stri med. God bedring til Oskaren!! ♥ ♥

    SvarSlett
  2. Og det var forige helg ja..hoho :) Da er han vel mye bedre allerede! Klem ♥

    SvarSlett

Blir veldig gla for kommentarar på bloggen ;)